Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU GÅR VI UT TILL KÄRLEKENS DANS

 

 

Tag min hand nu ska vi gå på dans

Du och jag i ett enda famntag

Där svävar vi på dansgolvet fram

Vackra tindrande

Våra kroppar ständigt i takt

Rörelserna är följsamma och mjuka

När vi till dansen rör oss framåt

Svetten glänser på våran hud

Kläder smiter om kroppar vackra

En man och kvinna i sin

Älskade dans

Dansar så att taket lyfter

Älskade älskade dansa mig fram




Fri vers av Fånga dagen
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-17 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen