Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mintgröna morgonrocken



mormor

med morfar och barn
grannarna på landet
barnbarn
den mintgröna morgonrocken
förr i världen

sjögräskrigen


minnena hänger i tunna slöjor


jag trodde inte att det gick att dö
när man var så mycket





Fri vers av Alfie M
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-17 19:15



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
- jag trodde inte att det gick att dö
när man var så mycket -

Vilka rader! Texten i övrigt är sporadisk fragment, lite svävande och så dunsar det där ner som en kanonkula i magen. Att det blir så kraftigt är nog just kontrasten till det innan.
Tänkte genast på min mormor och morfar och bävar för tanken om deras död.

*Kramar om*
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M