Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som flygplan går tiden. skensakta.



din parfym

tänder ljus i dova rum

som dansade av oss



hur kunde tiden lura oss så?



vi vände oss bort

för att inte missa nåt



och vi missade

att ekvatorn gick där, rakt genom

oss





vår kärlek rusade

























Fri vers av Alfie M
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-17 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M