Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsel



du var på utbytesår
jag låg kvar i lakanen hemma

när man är nykär på avstånd
händer det sig
att drömmen flyter
i den älskades andetag

jag somnade in i röken
av din utekväll

musiken pumpade

lokalen dov
som ett minne

som om allt redan skett:
ditt läderarmband
i hennes hår
röda läppar brännande

jag vaknade blöt av ångest

två år innan du erkände




















Fri vers av Alfie M
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-17 21:21



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Vacker text som på slutet förvrids till något surt, dock väl författat som får fram känslan
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M