Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fucked up tisdagskväll


Dina bortvända ögon

ger mig en sannerlig smäll

under en halv sekund

en fucked up tisdagskväll


Du ljuger inte för du säger...................

och jag ger min hand, Adjö.


Det är väl så

tänkte jag o försvann

att även ur lögn kommer sanning fram

Där det vackraste funnits fram till nyss

finns nu bara fukten kvar

från min egen judakyss




Fri vers av DaDakK
Läst 539 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-18 03:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"It´s a lonely saturday night", som Lou Reed sjöng.

Det värsta med vissa lögner är att de innehåller ett visst element av sanning.
Men det räcker med en droppe gift i ett glas vatten för att vattnet skall vara dödligt.
2008-09-20

    Johan Lazer
Shit! Riktigt bra. En judakyss liksom. Det var en av dem bästa dikterna jag läst po länge, bra arbetat.
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

DaDakK
DaDakK