Skatornas  diskussioner fick alla att glömma vad de höll på med! " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skatornas  diskussioner fick alla att glömma vad de höll på med! 


Empati

 

Medan vi käbblar

Om Petitesser

Går tiden

Vi blir

Äldre men

Inte klokare




Övriga genrer av madigan
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-18 07:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad som är petitesser är en definitionsfråga.
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan