Tankar under en Stjärnklar" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar under en Stjärnklar


Himmel

 

Mina glänsande misstag ligger

Utspridda som stjärngnistrande diamanter

Upplysande som väderkartor över Vintergatan

 

De svarta hålen är mina sanningar

Som jag inte kan se eller gripa tag i helt

Inte ens anas förrän man sveps in i dess mörker

 

Glödande solljus bländar gräset gröna lugn

Där jag skulle kunna plocka bitar av sann framtid

Där inget blir fel inga  lysande glasbitar

 




Fri vers av madigan
Läst 576 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-03 12:20



Bookmark and Share


  bluesatin
Återigen tack för dina fina texter. Jag läser ju på poeter lite i perioder men jag skall verkligen läsa mer av dig. Du är en inspirationskälla för mig att skriva igen. Fortsätt skriva :)
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan