Allt det vi glömt mindes vi" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt det vi glömt mindes vi


Aldrig

 

På det hela taget

Var tiden ett otämjt mysterium

Blandat med filosofiska aspekter

Simmande i glaskupolens uppvända tak

 

Draglinorna till fiskdrakarna var

Som giriga ormar i ett stenröse

Där de försökte ta sig till de aspekter

Som ansågs smaka mest

 

De uppstaplade middagstallrikarna

I nybärsblått blev bortglömda i hetsens jakt

Där saxarna klippte fritt i linorna för att

Rädda de sköra drakarnas fenor




Fri vers av madigan
Läst 543 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-01 19:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag kan inte låta bli att tycka om detta
vad jag tycker om detta
talar jag dock helst tyst om
tycke och smak är ju ändå olika
exempelvis olika stunder och dagar
men fin är texten, tycker nog jag
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan