Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspiration

 

Inspiration

är som havet
verkar oändlig
men går i vågor

är som luften
finns ständigt omkring oss
men ingen har sett den

är som jorden
ger näring åt det som spirar ur den

är som elden
brinner som en låga inom oss

Inspiration

alla vill ha den
men ingen kan ta den
den är något man får
som en gåva

Inspiration

är nog det vackraste ord jag vet




Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-18 10:02



Bookmark and Share


  fågel grå
Ja, inspirationen
vill vi ha, men den
kan vara svår att
få tag på emellanåt.
2008-10-06

  lyckeli
Medhåller...ett underbart ord...
2008-10-03

  Marie Å
Vacker beskrivning av ett vackert ord.
2008-09-21

    ej medlem längre
Inspiration.. ja det är ett skönt ord att få mottaga och uppleva. Som en utandning från en magisk energi träffar den oss. Och du fick med alla de fyra urelementen i din beskrivning av dess natur och källor.
2008-09-18

  Mr Lindemann VIP
Ja, ordens Musa inte med vemsom helst vill susa
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP