Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De går tillsammans



På stigen går de två tillsammans
i var sin ensamhet
och talar med de lätta orden
som glider snabbt förbi
Men deras längtan är
att bygga sig en stadig bro
mellan sina gömda själar
där känslorna är tunga
svider värker och plågar
att bygga sig en bro för tankar
som vill födas växa och förstås




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 388 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-09-18 12:07



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En god växande
tanke Du bygger
för ett bro bo, på Din
konstruktion kan jag:
*******TRO*******
*******************
2008-10-16

  Michaela Dutius
En intensiv dikt om stumheten som så lätt intar ordens plats- och längtan efter orden som inte vill låta sig formas...
2008-09-20

    Maria Malm
Kanske kan de bygga denna bro så småningom. Kanske förstår de varandra sen.
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors