Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dog



men ändå

dog jag inte


för att


Min kärlek

till Dig

lever ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 605 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-09-18 13:35



Bookmark and Share


    Martina Östlin
Starkt! Vackert!
2008-09-22

    © Birgitta Wäppling VIP
Om kärlek starkare än döden. Fin beskrivning.
Stor applåd!
2008-09-21

    CamillaN
Ja, sådan är kärleken. Den kan till och med övervinna döden!
Fin text.
2008-09-21

    Lindizz
Vackert skrivet!
2008-09-18

  Gunilla Karlsson
Så enkelt, så vackert, så sant!
2008-09-18

    ej medlem längre
Så stor är förändringen... som att dö... Men livet segrar alltid till sist... och kärleken
2008-09-18

  Hildegun Relefors
Forever!
2008-09-18

    Ken Cassel
vidare

Kramar
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic