Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll ska vi dansa som hovnarren framför högheterna

Vad bryr vi oss om längtan
när vi har varandra tätt intill


Ikväll ska vi dansa som hovnarren framför högheterna


För våra bara fötter är kalla mot sten
men det känner vi inte
vi är på tok för berusade och förälskade

Å tonerna dansar med oss
precis som vinden med de fallna löven
på asfaltens tomma gator


Ikväll ska vi dansa som hovnarren framför högheterna


Ja, vad bryr vi oss om längtan
när vi har varandra tätt intill




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-18 14:59



Bookmark and Share


    Amanda Duregård
Jag gillar den. Finstämd kan man väl säga. Vacker bild det där med hovnarren. Vad innebär det att dansa som en sådan? Frågar man sig och skapar en egen bild. Men en anmärkning bara: Å istället för och? Varför?
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér