Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hora

Hora
jag älskar dej
jag älskar dej
jag älskar dej
håll käften hora
sug min kuk
svälj för helvete
så ska jag knulla dej
sönder och samman
kärlek finns inte
bara
billiga ligg
slampor
som du
som jag
håll käften
jävla hora
du ska lyda
slyna
jag älskar dej
jag älskar dej
jag älskar dej
ligger gärna på rygg
för din skull
bara du säger att
du älskar mej
håll käften
jävla hora




Fri vers av Snöfjäril
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-18 18:53



Bookmark and Share


  berxper
Riktigt brutalt!

Förnedring för att få snedvriden ömhet...
Bra skrivet!
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Snöfjäril
Snöfjäril