Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att behövas!


Lyspak...........

Jag drogs av
KASTADES; KASTADES
Måste tillbaka, tillbaka

Jag håller ihopa innehållet
utan mig tomt, tomt.

En hand tar mig i en grop
TACK; TACK


hamnar i en burk,
URK!!!!!!!!

Mörkt, tomt, ingen mening.


Handen tröttnar, kastar burken
ÅTERVINNING;ÅTERVINNING

TACK!!!!!!!!!!

Innehållet fylls på,





Jag har en uppgift..........



JAG ÄR EN KAPSYL:::::: utan mig rinn ut!




Fri vers av jeanette nyberg
Läst 221 gånger
Publicerad 2008-09-19 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeanette nyberg