Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåögd och pussel

Jag sluter ögonen
kysser min egen hand
i hopp om att det ska vara dina läppar
när jag öppnar dem igen

Men det är aldrig så
och kommer aldrig att vara så

Att allt förändras över en kyss på min hand

Men jag är naiv.



För när jag trodde att allt skulle bli bra igen
när pusslet nästan var färdiglagt

Då visade det sig att du redan från början
hade tänkt att förstöra det när vi nästan var klara.




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-19 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér