Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag valde smärtan

Jag valde smärtan
i stället för att gå vidare
för smärtan var ju
det enda jag hade
kvar av dig
jag valde att vara till lags
och glömde mig själv
nu är jag ensam
-men stark!




Fri vers av Snöfjäril
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-19 13:40



Bookmark and Share


  jokerdam
håller med den där under faktiskt! fint annars
2008-09-20

  Carin
Jag tycker den är bättre utan de två sista raderna som är lite väl kliché.
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Snöfjäril
Snöfjäril