Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED BLUE HEAVEN OCH LYCKELI SOM SÄLLSKAP

 

med mig

och med dig med mig

den köldslagna natten
bankar mig blå

trösten får jag i bädden
där våra längtan möts

se att i din närhets ömhet
där föds jag i stunden

jag vilar mot kudden in i dig
behöver inte oroa mig

i din närhet finns den
tröst jag söker

kyssar du ger
mellan skåran av
mina bröst

du kysser in min hud
så att jag kan
andas igen

vi skyddar våra
höljen hudlöst
du kysser mig vacker

med dig på kudden
vill jag vara

möten med dig och
madrassen

vi blir ett med lakanet
sveper in oss i sakral
längtan

ser din blick bli ett
med min
vi skådar upp och
inser vår dunfyllda längtan

Aldrig mötte jag dig som då

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Mr Lindemann VIP
Läst 837 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-09-19 14:27

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
aaaah *djup kärleksfull suck*
du vet då hur man ska förmedla, lugna, längtande, starka känslor.
det är vackert alltså.
2008-09-21

  KristinaE
.. ljuvliga kärlekens rader - LÄNGTAN till.. !
2008-09-20

    sunnanvind
Härligt!;)
2008-09-19

  Sladjana Zubcevic
Så vackert skrivet!
2008-09-19

  the apache kid VIP
Sounds like the good life to me...
2008-09-19

  lyckeli
THANK U (skrek hon ; ) )
2008-09-19

  lyckeli
Hade varit mycket roligare om du tog bort förtexten så att det uppfattades mer som en parodi...kanske bara jag som ser den twisten annars ; ) Tål att drivas med, lovar!!
2008-09-19

  Peter Matsa
Härlig hyllning till kärleksplågor ... menar bra sådana :)
2008-09-19

  Blåbäret
härlig hyllningstext...
2008-09-19

  lyckeli
Mr Kärlekspoet...vackraste rader...
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP