Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet att det handlar om dig

en del är lite mer än andra, och så där
det är något med vissa människors puls
som får det att rytmiskt trumma mot
mig
och vissa känner för mycket för att se allt
men jag vet att när mina ögon möter dina
ser du min längtan efter att känna
dig
jag minns att du satt sådär halvt om halvt
inte för nära och inte för långt ifrån
och berget brände av hjärtslagen i
mig
jag tror att du är den enda som förstår
mina kärleksekvationer
innerst inne vet du att dom handlar om
dig




Fri vers av Snöfjäril
Läst 339 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-19 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snöfjäril
Snöfjäril