Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill

Lägg mig ner, sakta och ganska varsamt
stryk med fingrarna längs min kropp
och blås lite mjuka andetag i mitt hår
lek med lockarna över min navel
och fläta samman dina ben med mina
lägg dig tätt intill och kom så nära du kan
rör vid mig så lätt dina händer förmår
men älska mig hårdare än sten
och gör så att det känns att vi är
vira in oss i lakanen och vänd dig bort ibland
så jag kan kyssa din nacke och rita
på dina skulderblad, rita på mina du med
och känn att jag är din inatt
känn att jag bankar för dig
du får känna på min puls
om du vill?




Fri vers av Snöfjäril
Läst 282 gånger
Publicerad 2008-09-19 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snöfjäril
Snöfjäril