Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar på dig

Du vet också hur det känns
att ligga vaken om natten
utan ett ljud, ord, utan ett sus
och du vet hur det stör
helst vill du höra mina andetag
lite lätt sådär intill
kittlandes mot din öronsnibb
sådär så du kan somna in
du vet också hur det känns
att ligga och vrida sig i tomhet
trassla in sig i lakan fuktiga
av köld och oroskänningar
jag vet att du helst vill
känna mina händer över din kropp
sådär lite flyktigt
och jag vet att du helst vill
trassla in oss i ett enda lakan
fuktigt av passion
hettande av iver och tvåsamhet
jag väntar ju på dig




Fri vers av Snöfjäril
Läst 336 gånger
Publicerad 2008-09-19 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snöfjäril
Snöfjäril