Jag har kommit fram till att detta är det enda som gäller för min del.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har kommit fram till att detta är det enda som gäller för min del.




Den nakna sanningen

 

den må vara besk

svårsmält

obegriplig

 

men om det är sanningen

 

väljer

jag

den

 

alltid

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-19 17:33



Bookmark and Share


    Scribble
Det är mycket klokt sagt och
gjort, sanningen är lättast
att bära på. Kram till dig, /S
2008-09-19

  Bibbi VIP
Håller med Regular här.
2008-09-19

  Regular
Få som vågar och hård väg att gå men oj vad jag imponeras av de som väljer den
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP