Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av en sång från 70-talet med Crosby Stills Nash & Young


Mother Earth



How sad
how sad the things are
in which You and I
are fallin'
like tombstones in rain
crying for help
But there is nobody out there
Is my body playing games
or telling the truth?

So let us fall
let us fall down
down to the ground
Mother Earth will swallow us
deep down
into the silence of golden sleep
nothing will ever do
any harm
Just take a deep breath
and listen to your inner music.




Fri vers av ikristo
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-20 13:30



Bookmark and Share


  Havsbris
Så gudomlig vacker!!!

Du skriver så bra, alla
ord känns och läsning
blir så skönt!!!

Jaa, låt bli om är kroppen
som leker eller säger
sanningen; låt glädjen
från själen visa vägen ;o)

Så härlig Ode till jorden,
till oss som hennes barn;
även om sätt vi behandlar
henne inte är den bästa,
tvärtom...

olika tolkningar kan man
få här, men jag ska ta den
samband mellan andliga
och jordiska ;o)

Så fin, i sin sorgen och
ändå hopp, TACK!

läs- och tänkvärd!
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

ikristo
ikristo