Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar av glas

Vingar av glas
som kan krossas
närsomhelst
ett slag, ett fall
allting krossar
vingar av glas




Fri vers av Snöfjäril
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-20 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snöfjäril
Snöfjäril