Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fågels dröm

En fågel som har fått sina vingar.
Små svaga vingar utan fjädrar.
Flyga är allt fågeln önskar göra.
Gång på gång försöker fågeln
men faller hårt mot marken.
" Alla försök är värda" säger fågeln.
Som kan knappt resa sig upp från marken.
" Ännu ett försök tills jag kan flyga på riktigt"
Fågelns längtan är stort, och det gör
henne så envis.
Det värkar i hela kroppen, det blöder i benen.
" Men det kan inte stoppa mig från att drömma"
Till slut flyger fågeln så långt hon kan.
Bort från alla bon, bort från all elände.
" Nu kan jag flyga..... Nu kan jag förvekliga
min dröm" skrattar fågeln.
Nu är jag fri för alltid och ingen kan stoppa mig.
Min vilja, min envishet gav mig lyckan




Fri vers av Snöfjäril
Läst 327 gånger
Publicerad 2008-09-20 15:20



Bookmark and Share


  kaktus
huvudet på spiken. så lätt att känna igen sig i
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Snöfjäril
Snöfjäril