Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon brukar inte säga nej

Hon reser sig upp.
Skakar av sig de smutsiga händerna.
Och känslan av klibbig hud på någon hon inte älskar.

Hon går naken genom rummet.
Till det ännu smutsigare badrummet.
Hon vill därifrån.
Men har glömt bort hur man gör.

Hon är fortfarande berusad.
Tung i huvudet och lite illamående.
Hon betraktar sitt ansikte i spegeln.
Åtrått av många.
Älskat av några.
Hatat av henne själv.

Hon rycker till när hon känner händerna runt magen.
Som smeker hennes hud.
Hon blundar.
Säger inte nej.
Hon brukar inte säga nej.




Fri vers av Glittra G
Läst 510 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-20 15:35



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
-Typiskt Glittraistiskt-
2008-09-25

  korpfjäder
Inte ens om det inte är kärlek?
för mig en okänd värld.... och bilden ger mest en känsla av att ge bort något till någon som inte ska ha det.
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G