Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och snus - go Crow, brukar jag säga. Det som flyger kommer igen, så mer bananer till folket.. ;P




eller Kanske kan en banan duga?

 

~


kunde man säga
som i kiosken

"En dosa Kronan Portion tack."
sen betala förnöjt
sina slantar

 

eller

 

betala först
och sen förvänta sig naturligt
snuset omgående

 

Klart handlar'n vet vad man vill köpa?

 

känslor är inte pengar
inte snus heller

men behovet kan vara lika starkt

 

kärleks fälla

 

Vem tömmer kontot vid samma disk om Kronan tagit slut

Vilken försäljare kastar då lagret med Ettan på kunden?

 

och om man råkar se att man är

i annat land

 

Snus?

 

men valuta går att växla

respeng sparas 

nya alternativ prövas

 

 

Bananer är gott  och fruktkön 

vid samma disk

 

Är det en risk?

Kanske för vissa trångsynta snusare

kanske för vissa

 

Ljusare?

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-20 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri