Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dag i moll

Önskan om någoting annat spränger i mitt bröst,
jag... har ingen kraft.

Världen skiftar färg,
jag... är inte där.

Klara färger utanför,
jag... ser inte klart.

Människor som hastar, bygger upp sin värld,
jag... sitter i runier.







Övriga genrer av Trollsländan
Läst 265 gånger
Publicerad 2008-09-20 19:28



Bookmark and Share


    eva m h
Ja det finns dagar som man "lever" i sina ruiner och dagar som man lever i der levande livet.
2008-09-22

  HQ
Den sprängande känslan, ruinen, kraflösheten.
Visst känns de här mörka dagarna igen.
Fint beskrivet!
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Trollsländan
Trollsländan