Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRO på MIG!

PANG!!....så finns han där och ställer sina krav,

..här och nu vill JAG!!!

MÅNADER!!... av min begäran, önskan om när och hur,

..men nu är det han som delar sitt och MITT!!

DU SKA BESTÄMMA!!.... viskas och vrålas det i mitt öra,

..vet ni, är just det jag GÖR!!

GOTT!!...alltid fokus på det goda i varje människa, mitt hopp,

..därför lägger jag ner min GARD!!

JAG!!...följer mig, mitt sätt, min övertygelse,

..känner mig inte vek och SVAG!!

ÖDMJUKHET!!..det enda jag har, som är mitt,

..allt jag kan säga, snälla, snälla... detta är JAG!!






Övriga genrer av Trollsländan
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-02 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trollsländan
Trollsländan