Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt för en bättre morgon...

Återigen samlar jag mig, drar i det nystan som var min dag.

Sorterar och reder ut, avig, rätt, så många förvirrande knutar.

Önskar jag kunde göra ett vettigt avslut, få det obegripliga till en rak tråd.

Tittar på den piskande klockan,och vet att min tid är för knapp.

Ser på livsgarnet, trassligt, så förvirrat med så förtvivlat raka ändar.

Somnar med ett bulltande nystan,ouppklarad, fångat i mina händer.

Önskar, drömmer och längtar efter morgondagens rätsida.







Övriga genrer av Trollsländan
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-30 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trollsländan
Trollsländan