Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorade ords avslut

Den försvann..min text jag skrivit.

Sökt förtvivlat på alla sätt att göra det gjorda ogjort.

Ingen mening, hittar ingen sådan knapp på datorn.

Skriv om det då, försök igen !!!

Går inte att hitta tillbaka till ord beskrivande rätta känslan.

Detta blir till slut mitt veka substitut....

Klagolåt över förlorade ord som lärt mig att ord betyder mer än vad jag trott.

Jag klarar inte av att låta dom hänga fritt i luften.

Härmed låter jag dom gå till stilla ro....





Övriga genrer av Trollsländan
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-03 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trollsländan
Trollsländan