Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FAR- EN FARSOT

vidunderliga skapande rörelser
manliga könshormoner X 1000
bakåtstridande
framåtskridande
längs en våt ängsmark
längs gator fyllda av stenhuggna hjärtan
bakåtlutad
framåtstupa
ned på fyra
upp igen på två
dricksvatten
ditt avloppsvatten
livets vatten
hellre uttorkad frasig hud
frikänd
känd
aldrig fri
från skuld
skuldebrev
skuldsanering
avslag
slag av klass
klasslös rotlös
lösaktig
vill bara vara
könlös
det hade löst
så mycket
men nu maktlös
skandalös

___________________

stilla upplöst (!)




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 449 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-20 23:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En befriande lek med ord,
flyter på bra!
bakåtstridande
framåtskridande
längs en våt ängsmark


Och detta:
aldrig fri
från skuld
skuldebrev
skuldsanering
avslag
...verkligen skitbra, denna
fenomenala text är ju inte
bara ett fritt formulerat test
med ord, utan har verkligen
ett innehåll också, en
ståndpunkt, en point
- bra!
2008-09-21

  Larz Gustafsson VIP
I upplösningstillstånd?

Den våta ängsmarken, ja...
Där vi män så gärna vill "plumsa".

Men jag anar något annat här. Något farligt.
2008-09-21

  Janis Karlsson
Omtumlande rappt!
2008-09-21

  Maria Zena Viklund
helt enklet ursnyggt!
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson