Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

love is in the air

att vilja träffa någon
om och om igen
kan inte vara
något annat
än kärlek




Övriga genrer av Birgitta Wallgren
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-12 17:48



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Ja troligen, eller så har personen i fråga andra ting som man behöver i livet
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Wallgren