Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en skuldfylld värld

Alla goda gärningar
måste vägas dubbelt så tungt
i en skuldfylld värld
som vår

För gjort är gjort
och kan aldrig tagas åter
men gott kan kanske hjälpa till
för den som orkar och förlåter

Hur ska någon orka leva
när den en gång varit död
men solnedgång och soluppgång
kan båda färga himlen röd




Fri vers av Birgitta Wallgren
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-28 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Wallgren