Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina planer

Så blev det plötsligt tyst
Jag hörde
mina tankar

Jag kunde minnas
mina planer
och ingen av dom
hade blivit av

Den där boken
helt oöppnad
Det där skåpet
helt ostädat
Den där middan
helt uppäten
utan sås eller
extra knorr

Men jag kan höra
mina tankar
jag får nöja mig
med det
i dag




Fri vers av Birgitta Wallgren
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-26 14:54



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
precis och det kommer ju nya tankar och nya mål hela tiden
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Wallgren