Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ricke-pånken vann.. :(


Fredagkväll



Med kalas vi firade att fredagen var kommen
vi firade och drack som vore det sista gången
när vi kalasat en stund på colan och på rommen
gick vi in från det rökiga och stökiga balkongen

Ner mot stan vi styrde stegen
In på krogen, det var vårt mål
Vakten utanför han var dock egen
och sa att det var fullt, dra hem, skål!

Vi gick på olles, du gamla trogna
För att där träffa folk leva livet
Men snus på golvet, vi var inte mogna
Utslängd och portad, lite överdrivet

på stan vi drev tills kvällen var över
men ibland är det kanske det man behöver

värst var vi i alla fall ej
ty ingen överträffar dig,
du som spydde i ansiktet på din tjej
tack för kaffet, vilken grej!




Fri vers av Emil Sundqvist
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Sundqvist
Emil Sundqvist