Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gilla läget

gilla läget
måste man
fast man inte alltid kan
gilla läget

gilla läget
står mig upp i halsen
orkar inte höra valsen
om igen, om igen
gilla läget, gilla läget

orkar inte dansa mera
kryper runt i kletig lera
kan inte
gilla läget
mera




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2008-09-21 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP