Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kände doften från rosen och tänkte på dig





Ett olivträd skuggade

mandelträden

när den blomstrade


Under palmerna

åt vi druvor


men


Det räckte inte

att vara tillsammans

för att

vara tillsammans ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 570 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-09-21 20:58



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Ännu en vacker dikt av dig.
2008-12-25

    © Birgitta Wäppling VIP
Tänkvärda rader.
"Det räckte inte

att vara tillsammans

för att

vara tillsammans"
2008-09-23

  ~Leonardo~
Romantiskt så man kan känna dofterna...
och bristen på närhet, som inte är tillräcklig.
utan man vill ha nånting mer...är väldigt påtaglig.
ordvalen är bra och stämningen rätt.
2008-09-22

  Blåbäret
vackert vemodig...
2008-09-21

  Maria T
Du målar så vackra bilder
och rosen sprider sin doft
men...
2008-09-21

    ej medlem längre
Rosens doft väcker minnen... av närhet.. tillsammans ... men ändå inte tillräcklig närhet.. Längtan efter mer känns i dikten. Den är romantisk och vacker i orden
2008-09-21

  Elaine.S VIP
Här växer träd , dofter och smak fram i skuggan
av den närhet som aldrig blir tillräcklig..
2008-09-21

  devilsangel
Så vackert skrivet om närhet utan att det räcker..
2008-09-21

    sunnanvind
Mycket vackert! Bilden är oerhört vacker oxå!
2008-09-21

  dalida_bl
Allt har sin tid...........
*tolkar signaler och ler lite i bakgrunden...*
2008-09-21

    ej medlem längre
Oerhört vackert!! Precis lagom lucka i slutet av dikten för att knyta in mening och lämna det öppet.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic