Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det digitala ordet



Som en kedja
från etta och nolla
där kislets tröghet
fylls med drömmar
av dödfödda masker
vilka ett enda ansikte
påtvingas att bära


Mellan skiktmolnen
slits silket och stenen
ur sina skuggade fästen



varken svagare
eller starkare
än så

 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-21 22:34



Bookmark and Share


  Thorvald Berthelsen
Flot digt i live mellem eter og nullar, som langsomt bevæges til noget nyt, hverken stærkere eller svagere end processen, som ogsåer en selvindsigt i bevægelse.
2008-09-23

  Bjarne Nordbö
Perfekt. Det får räcka.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet