Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting är bättre



Ingenting är bättre
än Tystnaden
den heliga
att få vara
med hela jag
andas
i Känslan
andas andas
och låta den komma
fylla upp varje cell i kroppen
let go
det blir bättre nu
låt det bara komma
det som komma skall

Jag rider på en saga
ett moln i byxor
svävar fram
på ryggen
av fågel Fenix




Fri vers av ikristo
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-21 23:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att få ha valda stunder av vilsamhet.
2009-09-26

  Marina Eugenia
"Ett moln i byxor", såg Vladimir Majakovskij. Intertextualitet? Trevligt!
2009-06-01

  mjuk
Denna dikt gillar jag."Ingenting är bättre än tystnaden". Så är det :)
2008-09-21

  Bjarne Nordbö
Den ryggen hoppas jag ska pryda min bokhylla en dag. ;)
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

ikristo
ikristo