Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill ha dig nu

känner värmen och hur du slår volter inom mig
en kort explosion och sen faller jag
vi andas i varandras knäveck
och jag vill smeka dig som bara jag kan
känna en undergång samtidigt som vi revolutionerar åtrån
vi står tättintill och låtsas som ingenting
döljer en hemlighet för varandra
med dig inuti känner jag inget annat än värme
vi är erotik när vi andas

hjular genom verkligheten hand i hand
din hud smakar yrsel och du äger mig om du vill
vi är en fast två och jag vill känna dig
stammar fram en mening som betyder samma sak på alla språk
jag vill ha dig nu

vi är tusen när vi splittras till en och du smeker mig långsamt
din takt är ingen annans och jag kommer minnas dig alltid
vi faller mot marken och andas sexualiteten
vi är ärliga där alla andra ljuger




Fri vers av Linn Johansson
Läst 938 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-07-30 01:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar!
2010-01-05

  Anna Grå
Fantastiskt! Du är en konstnär.
2005-10-31

    livräddaren
alldeles lysande!!!
2005-07-30

  stella
Så du har slagit till igen...rad 5 är mycket bra, även din hud andas yrsel,en mening som betyder samma sak på alla språk och vi är tusen när vi splittras till en. Vilka poesigudar har fött dej? Tack!
2005-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Linn Johansson
Linn Johansson