Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord och Tankar


Det är bara ord,
bara tankar.

Varför är de då
så viktiga?

Minsta lilla grej kan
förstöra allt.

Men det är väl ändå
bara ord, bara tankar?




Övriga genrer av elinbelin
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-22 10:26



Bookmark and Share


    vemod
den här gillar jag verkligen! hur du har byggd upp den och budskapet är riktigt bra! :)
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin