Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...


vackra ord ska hjälpa,
få en att förstå.

vackra ord ska finnas till
och dansa när de sägs.

men vackra ord kan också
såra när de bara sägs för
sakens skull.




Övriga genrer av elinbelin
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-22 10:29



Bookmark and Share


    vemod
åå Elin, jag förstår! du skriver ju bara bättre och bättre!:)
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin