Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är en allt bra konstig plats

Världen är en allt bra konstig pats
där vänner blir till fiender i all hast

Där revben sticker ut
och benen visas
Där de svaga pekas ut
och de starka prisas

Där våld och förnedring blir en del av vår dag
Kan vi inte hjälpas åt och stoppa denna galenskap
vi kan om vi vill men det kommer ta ett tag
fast jag är redo att bryta deras ledarskap

Låt de stumma få en röst
låt detta bli vår tröst
låt de svaga få en frihet att också säga vad de vill
Låt oss nu alla jobba på detta
Lycka till!




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-22 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely