Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag ska till det förlovade landet ihop





Jag känner inte smärtan

för att

mina armar har blivit vingar


Och det som jag känner

i mitt bröst

det här är inte smärta,

det är bara så Gud

kramar om mig hårt




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 614 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-09-22 21:02



Bookmark and Share


    GaiaKaja
Tycker verkligen om den här dikten. Kort men så innehållsrik. Mycket fin! =)
2008-09-24

  Kristina Wallbing
Ja, det förlovade landet väntar! Vacker tanke att Gud kramar oss i smärtan. Men blir mindre ensam då.. Verkligt fin dikt!
2008-09-24

  Alfie M
Åh...så fint!
2008-09-23

  Lejonhjärtas poesi
Underbara är liknelserna i din poesi, vackert skildrat!
2008-09-23

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt! : )
2008-09-23

  Elaine.S VIP
Wow så fin!! Applåder
2008-09-22

    sunnanvind
mycket fint..skört så man smygläser känns det som..
2008-09-22

  Nasrin
mycket vackert!
2008-09-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vackert
och hoppfullt!

Ewa
2008-09-22

  HQ
Den här texten är verkligen vacker och skör
men samtidigt har den ett stråk av moll på något vis

Bilden är som klippt och skuren till den här texten!
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic