Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ro igen

Återigen så är det dags att lägga sig till ro.

Därför ber jag mina ord,..ta det lungt, sakta ner.

Tröttheten har tagit över min kropp.

Därför ber jag mina muskler,..slappna, ni orkar inte mer.

Tusen tankar, känslor brinner, långt där inne.

Därför ber jag mig själv,... sluta tänk, sluta känn.

Det enda jag önskar, vill och begär är att få lägga mitt huvud mjukt.












Övriga genrer av Trollsländan
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-22 23:36



Bookmark and Share


    Elton John
"den onämdbare" vad du skriver bra vännen ..
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Trollsländan
Trollsländan