Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Te-stund

I vårt nernötta kök
bland fyra barn och en massa stök
funderar över en kanna te
på vad kärleken har att ge

Vad är kärlek i vardagens grå
En värmekälla att lita på
Ögon som ser,en arm runt en hals
Oftast så syns den inte alls

Men det är ur kärleken det kan spritta och gro
Det är kärleken som är större än både hopp och tro

Om lov, frågar kärleken ej
men den lockar lycka fram i mig
Ja, kärlek är någon att lita på
en värmekälla i vardagens grå




Fri vers av Lia-Lej
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-23 16:17



Bookmark and Share


  fågel grå
Kärleksfullt verligen..
2008-10-10

    R Peiper VIP
Den värmer gott!
2008-09-27

  Tabes
Myser av värmen i denna text. Ett gott liv!
2008-09-26

  Albert
söt
2008-09-24

  Kristina Wallbing
Vilken lugn eftertänksam stämmning du förmedlar med denna vackra stillbild! Detta är ju en sång och den tredje strofen är refrängen! Sjung den för mig över en kopp tè! ;=)
2008-09-23

    sunnanvind
Åh...storgillar din text! Så jordnära men med guldkant!!!
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej