Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som kastanj


du gör ont att öppna


men inuti

är du

len

och gyllene






Fri vers av Alfie M
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-23 17:29



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Jag har en förkärlek för kastanjer. Gillar även den här.
2008-09-23

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2008-09-23

  Janis Karlsson
Vackra, kloka och omtänksamma ord.
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M