Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Descartism 3

 
Jag älskar, alltså finns Gud.




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 549 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-23 20:32



Bookmark and Share


  Fenomena
" vi älskar, därför att han först älskade oss "
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson