Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina ord


jag läser dina ord
om och om igen
de smeker min själ
jag fylls av tacksamhet
över att vara en del
av det du skapar

jag läser dina ord
om och om igen
njuter av varenda stavelse
de fyller mig med ömhet
sorg och en ofantlig längtan

jag bär med mig dina ord
men utan att minnas dom
för att kunna förundras
över dess styrka
för ibland när jag tvivlar
läser jag dina ord
om och om igen

 

 




Fri vers av Noomi
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-23 21:36



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Ord kan betyda så mycket, de kan skapa , precis som du skriver. Bra!
2008-12-21

  Bjarne Nordbö
Visst är de underbara, dessa ord som aldrig slits ut. Kärleksfullt skrivet.
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Noomi