Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vänskap som kärlek skapar man två och två





Hur många tårar hann torka

innan Du kom till hjälp


Fanns inte i vännens misstag

även ett uns av ditt fel


Det stod ett glas på bordet

och ingen märkte det

förrän det plötsligt föll


En vänskap som kärlek

skapar man två och två




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 779 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2008-09-24 14:11



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så vackert beskrivet om vänskap.

Eva
2008-10-05

  Fredrik Stillesjö
Så sant, Sumeja! Gillar glasmetaforen. Hälsar vännen Fredrik
2008-09-24

  Lejonhjärtas poesi
Tjusigt och tänkvärt om kärleksfulla vänskapsband.
2008-09-24

  Fånga dagen
Vad vackert åter igen du delar så mycket fint med dina ord
vilken varm bild som förstärker dikten
Anna-Karin
2008-09-24

  Hallonet
Ååå, en vacker text att läsa bra gjort! K R A M
2008-09-24

  anits VIP
Underbart skrivit
en kärleksdikt?
ock en mycket
vacker bild
2008-09-24

    Ken Cassel
En vänskap som kärlek
skapar man två och två
Eller varför inte tre
Snälla du
Jag vill också vara med

Kramar!!!!
2008-09-24

  friheten
Slutet är underbar!
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic